Firma arrangement

Under første sesong i Sandefjords fjorden, har M/Y Jacqueline hovedsakelig vært booket av bedrifter, som har fått skreddersydd sine fjordcruise etter eget ønske, så langt det har latt seg gjøre. Vi tilrettelegger med andre ord et hvert arrangement slik at slutt resultatet blir fornøyde kunder.

Båten kan leies for en dagstur, ettermiddagstur, eller kveldstur alt etter hva som passer bedriften best. Vi samarbeider med catering firmaer og selvstendige kokker som kan forberede det bedriften måtte ønske av bespisning om bord. Sittende bespisning anbefales til maks 30 passasjerer.

Deltar din bedrift på messer eller andre aktiviteter som finner sted langs kysten og går over en helg eller en ukes tid, har vi gode erfaringer med å benytte M/Y Jacqueline som base for en eksklusiv base for møter, samt overnatting for nøkkel personell.

Sikkerhet i kombinasjon med passasjerenes komfort er hovedfokus.

Private arrangement

I samarbeide med våre kokker, ulike selskapskapslokaliteter og catering firmaer, tilrettelegger vi for ditt perfekte arrangement, være seg bryllup, sølvbryllup, fødselsdager, konfirmasjoner, venners venner arrangement etc etc.

Vår fleksibilitet garanterer et vellykket arrangement.

Sikkerhet i kombinasjon med passasjerenes komfort er hovedfokus.

Dagsturer

INTRODUSERES SOMMEREN 2018

Vi utforsker havets delikatesser og kommer under sommer/høst 2018 med tilbud om dagsturer som bookes individuelt og hvor detaljert program, tema for dagsturen og priser pr passasjer kommer å markedsføres i god tid her på vår hjemmeside og på vår facebook side. Denne type arrangement kommer å bli avhengig av et minimum antall deltager.

Sikkerhet i kombinasjon med passasjerenes komfort er hovedfokus.